BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Followers

Tuesday, 14 June 2011

admin-admin GTC



ce teka nie kete sape???korang mesti dh kenal n tau kn nie kete sp??nie la kete boss besar kite...nk tau sape boss besar yang handle GTC...ini la dia..tapi korang tengok dulu kete dia,rare kan..susah nk jmpe kete cmnie kan...kete b0ss kite nie laju wo0oo...tengok kete pon tau kan...jom-jom saya kenalkan ngan korang semua k sape yg punye ini kereta..ok cepat tgk pic kat bwah tuh !! scr0ll !!


taraaaaa.......hah nie la boss besar kite merangkap tuan empunya kereta yang kat atas tuh..lau k0rang nak kenal n tau...meh sini kuh kenal kn kat korang semua ok !! 
name b0ss kite nie ialah MOHD ADAM IZZUDIN @ EIZUYA SAN....korang mesti kenal dia kn...korang jangan cakap xkenal lak k !! nie boss besar tau.. !! famous nie kat GTC !! hehehe :D 
boss kite nie dok lembah klang...b0ss kite gak rajin lepak datran shah alam plessing krete kat sna...s0 lau ada yang mau join leh cari boss kite nie kat sana k !!

boss kite nie kete dia rare wo0ooo....b0ss kite nie pakai kreta viva bolt on turbo.. enjin dia yang boss kite nie pakai tuk kete viva dia ialah 1000cc turbo... ( peh ayt aku x skema lak kn.. hahaha ) 
kete b0ss kite nie laju tau, jgn main-main ok !! tapi serius smart kete nie !! i lioke !! sumber inspirasi k.
 ( bodek boss lebih nie..hehe :p )

hehe...sbenanye sy xbape byk sgt tau pasal boss kite nie,sy beritau apa yang sy tau jak...s0rry boss !! xpe t kuh korek lagi n amik tau pasal kam0o ok boss !! :D
ucapan ringkas and padat dari boss kite nie welcome to GTC and unite !!


GTC otai nie..tgk kete dia rare kn..tapi xleh blah wane pink..hehe...jangan marah boss..gurau je..b0ss kite nie ada 2 kete tau..ce tengok kat belakang tuh..tuh pon kete otai kite nie..hehee...tapi serius xleh blah kete wane pink..muke kental wo0ooo tapi kete jambu...nk tau spe tak tuan punye kete nie meh cni tgk bawah...oit tgk bawah la...yang korg dok tgk bawah korang tuh dh kenapa..haha :)) ok2 meh saya kenalkan kat korang otai kite ni ea... taraaaaa ~~


ce tengok muke dia garang kan..tapi korang caye x tuh yg kat ats tuh kete dia..mesti x kn..hehe...eh korang mesti kene caya ok..muke je kental tapi dalam hati ada taman bunga wo0oo...hehehe..jangan mara otai..gurau jak ( takot nie kne bann ) ok2...sebelum melalut lelebih lagi meh sini berkenalan ngan otai kite nie...ok name otai kite yg sorang nie MUHAMMAD WAFI SAMSUDIN @ WAFI...korang kenal x??korang jangan cakap x kenal ok..nie otai nie tau..tgk muke jak tau..hehehe :p....otai kite yang sorang nie dah kawen ok !! s0 jgn ada yang berani nk mengayat lak k..kang x memasal kene perang..hahaha :)) (sorry otai ) hmmm lau korang nk tau gak otai kite nie dok kat kep0ng...s0 lau korang free2 leh la lepak ngn otai kite nie..otai kite nie rajin gak lepak kat dtran shah alam ( memandai je aku nie ckp rajin lepak..ngeeee ~ :D ) nk lepak juz roger je otai kite nie k..

ok boss @ otai kite nie gak ada 2 kete tau..s0 pic kete yang kat ats tuh, tuh la kete otai kite yang sorang nie..rare kn...yg depan yg wane pink tuh kancil 660 b0dypart full l2 trxx...enjin kete pink tu jb-jL... kete yang belakang tuh plak kancil 850 bodypart yg dipakai half moderno n enjin dia pon jb-kL..eh salah-salah jb-jL..hehehe...s0rry y0...hmm...tapi serius kete otai-otai kite nie rare-rare o0oo...jeles sy yang newbie nie..huhuhu :( tp still mahu blaja ngan otai2...

otai kite nie suke minum nescafe 0 ais...tengok muke dah tau kn..tuh kan area-area air org tua..opssss bkn tua tapi berumor..hahahaha..jangan mara otai..gurau2 je.. hehehe :p
nk cakap lelebih pasal otai kite nie takot la..kang otai kite nie marah la plak...s0 ini je yang saya tau pasal otai kite yang sorg nie..hehehe...hah otai kite nie ad tinggal kan sedikit pesanan...meh kite baca apa komen dari otai kite nie k..

speech to all: welcome to gtc thanks 4 makes gtc happening hope all can share the knowledge hope all can unite as 1 group or the better one is hope all can be family ehehehe




first admin nie kete dia rare kn...meh cni i kenalkan ngan k0rang2 n members GTC semua k !! hah ce scroll ke bawah dia la tuan yg punye kete nie..tapi tuan yg punyer kete nie dh kawen ok !!

 name tuan yang berlagak macam sapu sampah nie nama dia MOHD SYAHFIZAN @ TAROSAN..lebih di kenali ngan member2 GTC as along and otomen..hehehe...tapi cute wo0oo otomen nie...pada sesapa yg dok area jb leh la ajak abg kite nie lepaking bersama dia dok kat kempas jb dekat je kan...leh soh dia belanje turb0 dia kat korang2..hahah :)) c along selalu lepak kat danga bay depan maxis centre s0 yg nk lepak ngn admin leh la cri dia kat situ k..

abg kite nie pki kete kancil mira moderno warne oren..njin l2s wo0oo..laju tuh..tgk interc0oler je dh tau kn...lau ad abam2 J yg baca blog nie leh la cri dia kat kempas k..abg nie otai kempas nie..ckp je nme dia kompem smua xkenal nye..hahaha :)) (jgn marah along)..walaupon dia cmnie tau x favourite minum dy ap..?ad ker dia suke minum cendol..xsesuai lgsg..hahaha :)) ce korang2 smua byangkan ot0men mkn cendol cmne la rupenye erk..lau nk tau p ajk along mkn cend0l k.... :D

ok pesanan terakhir along tok semua warga GTC..GTC is UNITE..love the ones cars 4 everyone..
n along arap GTC boleh menjadi 1 community yang menyatukan semua. no double standard n semua dalam satu payung..n tambhan lau ada pape leh roger along lau nk tanye pape k !! thx :D

nie lak owner dia perempuan...tapi kete dia xrare la cm c along tuh..along tuh otai..yg dak nie baru je nk main2 ngn kereta..huhuhu !! :( meh kite tgk sp la tuan yg empunye kereta yg xrare nie kan..meh scroll ke bawah !!


hah yang nie plak c xcomel n ternganga nie, nie name dia NURSHAFIENA @ PIENATT.. member2 GTC kengkadang panggil pienatt and ada tuh yg panggil kacang..tapi xkisah pon nk panggil ap yg penting sedap d dga la kn..hihi..hah dak tembam nie dok are jb gak..dok kat setia tropika...pada sesp yg nk lepak n open table leh btau mau join nie..tp area jb la k..ahakss :p

dak nie bodypart dia campor-campor asl boleh ja...depan l502 belakang modern0 n enjin pakai l2s je..xlaju pon cm kete along...huhuhu...dak nie lak xtau pape pasal kete mklom la kan newbie..hahaha :)) hah dak tembam nie lak dia suke air nes ais jak..nk minum air lain xmampu..hahaha :)) dhla xde cite yang menarik pon pasal pienatt nie..hahaha :))

speech for GTC hope member2 GTC bagi tunjuk ajar n leh share pape la pasal kete ke ap ke..hah pada yang nak kawen tuh jangan lupe jemput kitorg smua nie 0k..hehehe...n hope GTC boleh jadi community yg di segani n diminati ramai..pape p0n UNITE.. smile always :)

 hah nie kete dia rare !! c black hornet nie...tengok kete dia xpenah yang xkilat..kilat je memanjang..hah pada aweks2 yang nk kenal n tau sape nye kete nie meh cmni tgk tuan nye k..ce scroll kebawah tgk nsem ke tak dak nye ea..


hah ensem x??hahaha :)) xkn..tau dah tuh..hahaha :)) jgn marah hah !! ok2 meh sini saya kenalkan ngan korang semua k..nama dia nie EFFENDY @ ANDY HORLICKS..korang kenal x..??xkenal kan...mmg la coz mamat nie xfamous pon..cmne nk kenal..hahaha :)) c andy nie banyak sangat tempat tinggal dia..dia dok area jb tapi keje kat putrajaya..s0 mamat nie selalu ada kat KL..ce mlm minggu korg2 cari dia kat dtran shah alam..kompem korg jumpe ngn c andy nie....lau xde cari kat mekd yg berdekatan k...haha :)) lau ilang senang je nk cari dak nie...

 c andy nie pki bodypart l512..rare kn kete dia..aku memang suke tgk kete yg mrepek2 nie..hahaha..jgn marah andy...gurau aje sih !! tp enjin dia,dia pakai l2s..kete dia nie laju wo0oo jage2 ye...mamat nie baru tukar turbin wo0oo...hahaha :)) c keding nie suke minum horlick ais coz dat la nme dy pon andy horlick..addict sgt ngn minuman putih tuh..hahaha :)) kecik2 xpuas agknye...welkksss :P

ok c andy nie ad bg pesanan ngn korang semua meh cni baca apa kate beliau ok..
holla...teman asal dari kampung...so sile beri tunjuk ajar kat teman nie yer...& for GTC... hope dapat berkembang maju...kiter semua mengamalkan istilah -sharing is caring- ahaks...sesape yg nak caring dengan teman tue d persilakan lah yer..wakakakak sempat lagi tuh c andy nie jual minyak..ish2...so hope korg lau ada pape leh cari dorg nie semua ok.. !!



yang nie plak kete dak jb..admin kite yang seterusnye..meh saya kenal kan ngn geng semua k..nampak ganas belalang nie kan..nk tau x sape owner dia..owner dia sweet wo0oo...aweks-aweks yang nk kenal meh saya bitau sapa dia ok !! scroll d0wn !!


taraaaaaa......... hah nie la orangnye.... name dia MOHD NOR IKHWAN @ PAK UDA...dia nie nerd sikit lau skali pandang muke dia cm cikgu2 kan...hehehe....cikgu nie garang wo0oo...tapi dia nie bukan cikgu sebenarnye..hahaha :)) lau sesape yang nk kenal ngn dia nie,kena melalui saya dulu k... (saya sp..??biarlah rahsia k !! ) hahahaha :)) xdela memen je..lau nk kenal ngan dia g cari dia kat GTC ok !!

iwan nie dok kat jb tp area mne rahsia ok!! lau sesape mau lepak leh la ajk dia..kenal2 ngn dia...n gadis2 yg dari jb tuh leh la kenal2 ngan c iwan nie..hehehe..promote iwan nie tau.. ( meh komisen smbil angkt kening ngn iwan ) hehee :))  hah promote lagi nie, gadis2 yang suke kat iwan nie senang je...dia nie ske cikong ngn jus tembikai...lau keluar ngn dia dh tau dh dia nk air apa kn...??s0 leh try usha dia ok !!jangan mara iwan gurau je nie... ngeeeee~ :D

dhla promote lelebih lak..hah c iwan nie pakai kete kancil belalang wane puttih no plate dia di rahsia kn ats sebab2 tertentu..hahaha :)) ok kite sambung balik..iwan nie pakai enjin l5 wo0ooo laju tau..s0 korang bejg2 ngn kancil belalang nie ok !! kancil nie sangat berbahaya kat jb..hehehe :p s0,lau korang nak jumpe dia juz roger je dia k.. ok for the last wish from iwan is Interest does not tie people together; it sometimes separates them. But sympathy and understanding does unite them. tenkiu !!



nie admin kite yg seterusnye..GTC mmg ramai admin al maklom la kan members yang makin lame makin ramai...hihi :D ok meh sini i kenal kn ngan korang admin kite yg nie ea...

ok name mamat nie MUHAMMAD FIRDAUS @ YUSkakiLEPAK... korang semua leh panggil dia yus je k.. hmm..mamat nie admin yg paling mude n admin yang paling poyo..hehe :)) ( jgn marah yus nnti kene jual hhaha ) c yus nie dok senai jak..dak jb gak nie..s0 dak2 jb leh la lau nk lepak ngan dia nie juz roger nie...hah lau nk tau dia nie adik kesayangan along..hahaha :)) sp2 brani kacau dia kne behadapan ngn along dulu..hehehe... :p wellllkkksss along !!

apa lagi erk nk ckp pasal dia nie..hah lpe lak mamat nie kete dia rare gak la...dia pakai bodypart L2 trxx..smart kan !! hmm enjin dia lak dia pakai enjin l2s E.F.I...laju wo0oo...ad sesape brani nk ajk dia race x??haha...kete dia nie msok sprint tau...k0rang ad0..?xd0kn..s0 jgn berani-berani ajk dia race k..hehehe :)) mamat nie bujang lagi s0 aweks yg nk kenal ngan dia leh la masok line k..hahaha...lau nak cari mamat nie g cari dia kat danga..dia slalu lepak ngan abg long dia c otomen..hahaha :))

hah mamat cekeding nie lak suke minum milo ais...s0 lau lepak ngan dia dah tau dia akan order air apekn...hehe..c gadis ini la taktik korang tuk usha dia..hahaha :))
eh promote c keding nie lelebih lak...haha...jgn mara yus... :p lau ad pape masalah korang leh cari dia and tnye dia k..  :D

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...